Marine Safety Support
Maritieme dienstverlening


Safety Marine Support werkt samen met Vaarzeker bij pech

Marine Safety Support en
Vaarzeker werken samen op het gebied van pechhulp. Vaarzeker opereert in het hele land en brengt een hoop schepen binnen met bootpech. Motoruitval door brandstofproblemen (65%), koelingsproblemen (20%) of andere storingen. Nadat het schip veilig is afgemeerd gaan de watersporters natuurlijk het liefst zo snel weer op pad.

Vaarzeker biedt pechhulp bij bootpech

Vaarzeker is een organisatie die landelijk opereert. Zij leveren onder andere pechhulp, maar ook andere diensten. De monteurs van Vaarzeker zijn door het hele land op pad om technische problemen op te lossen zodat vaartuigen op eigen kracht weer verder kunnen varen. Bij vaarzeker heeft u als voordeel dat u als lid ook geen nare verassingen achteraf heeft want professionele hulp is namelijk gratis voor leden zodat u altijd weet waar u aan toe bent en de garantie dat er iemand komt om u te helpen in tegenstelling tot niet leden die niet weten waar ze aan toe zijn en maar moeten afwachten of er überhaupt  hulp komt.

Samenwerking


Marine Safety Support en Vaarzeker hebben afspraken gemaakt met betrekking tot pechhulp in de havens. Zodra een boot veilig binnen is gebracht door Safety Marine Support en de opvarenden
technische assistentie wensen, zullen zij met voorrang op andere niet-leden behandeld worden. Al bestaande leden van Vaarzeker gaan uiteraard wel voor.


Voor meer informatie over Vaarzeker kunt u hier klikken of  terecht op de website www.vaarzeker.nl

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn