Marine Safety Support
Maritieme dienstverlening


Veiligheidsboten

Wij nemen de zorg voor de hulpverlening vanaf het water graag voor u uit handen.  U kunt bij ons veiligheidsboten huren en door heel Nederland als veiligheidsboten inzetten bij evenementen op het water zoals bijvoorbeeld zeilwedstrijden, roeiwedstrijden, festivals  Ook bij  werkzaamheden op of boven het water kunnen wij als veiligheidsboot ingezet worden door bijvoorbeeld het vaar verkeer te waarschuwen en desnoods tegen te houden en ter bescherming van uw mensen mochten ze in het water vallen en mocht dat gebeuren zijn wij ook opgeleid en ingericht op hulp te verlenen met bijvoorbeeld de AED aan boord.
Naast de inzet als veiligheidsboten is het ook mogelijk om tal van hand- en spandiensten voor uw evenement te verrichten. Zoals het vervoeren van personen of materiaal over het water, ondersteuning bij opbouwwerkzaamheden, maken van foto en videobeelden, beveiliging vanaf het water en toezicht door uw organisatie.
Werkboten
Wij zijn ook inzetbaar voor diverse werkzaamheden op het water. Dit kan bijvoorbeeld het assisteren bij duikwerkzaamheden zijn. Of heen en weer varen van mensen of spullen.

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn